top of page

Traditionele Thaise massage

De massage bij Sawasdee massage word uitgevoerd op een dun matras op de grond. De fysieke manipulaties harmoniseren, corrigeren en stimuleren het lichaam. Tegelijkertijd ervaart u een mentale rust. De Meridianen of Sen lijnen van het lichaam worden bewerkt zoals bij acupunctuur. Maar in de plaats van naalden worden de handpalmen, de vingers, de duimen, de ellebogen en de voeten gebruikt om hetzelfde resultaat te verkrijgen.Traditionele Thaise massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans.De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Je ledematen worden gestrekt en uitgerekt. Je rug gebogen tot een soepele kromming.
Thai massage Almere, rugpijn, schouderpijn, massage Almere

Kruidenstempel massage

De kruidenstempelmassage die bij Sawasdee massage  wordt gebruikt is gemaakt van speciale kruidenbundeltjes die opgewarmd worden tot +/- 50 °C. Deze uitgebalanceerde kruidenmix werkt ontgiftend en vitaliserend. De vrijkomende geuren versterken bovendien het wellnessgevoel. Zo is deze massage niet enkel zeer ontspannend, maar ook reinigend. Zelfs na de massage tintelt het lichaam nog een tijd lang verder.Zowel fysiek als geestelijk komt nieuwe energie vrij. Deze massage is dus ideaal voor wie met stress te kampen heeft of zich moe en lusteloos voelt.
kruidenstempel en hotstone

Olie massage

De massage met heerlijk warme olieën is een opeenvolging van een aantal grepen die de spieren op een aangename manier ontspannen.Plaatselijke pijn kan worden verlicht door het gebruik van de olie, waardoor deze massage zeer geschikt is voor mensen met rug en nekklachten of andere blokkades.
bottom of page