top of page

Wat en wie is Sawasdee massage 

Even voorstellen:

 

Mijn naam is Rujirek, Ik ben geboren in

Bangkok en heb in de Wat Po

massageschool diverse opleidingen

gevolgd in de Thaise massage technieken.

Ik ben therapist geweest bij verschillende

resorts en hotels, zowel in mijn thuisland Thailand

als in Kenia en Zuid Afrika.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan en

mensen geholpen aan

hun vermoeidheid , spier-, rug-, en 

nekklachten.

Sinds mei 2014 ben ik hier in Nederland 

begonnen aan mijn eigen salon en heb 

gelukkig veel mensen kunnen helpen

met hun klachten. Het voelt goed dat ik

mensen kan helpen hun klachten te verlichten of in veel gevalen zelfs weg kan nemen. 

Sawasdee massage  is gespecialiseerd in de traditionele Watpho massage en triggerpoint behandeling. De thai Wat Pho massage komt uit Thailand en is genoemd naar de beroemde Tempel Wat Pho, wat “De tempel van de liggende Boeddha” betekend.

 

 

Bij Sawasdee massage wordt de thai massage uitgevoerd op een dunne verwarmde matras op de grond. De verwarmde olie waarmee u wordt gemasseerd is een weldaad voor het lichaam, ik maak gebruik van verwarmde Druivenpit olie. Druivenpit olie reguleert het eigen vet en vochtgehalte van de huid, het heeft een anti verouderings effect voor uw huid.. 

 

De fysieke manipulaties harmoniseren, corrigeren en stimuleren het lichaam. Tegelijkertijd ervaart u een mentale rust. De Meridianen of Sen lijnen van het lichaam worden bewerkt zoals bij acupunctuur. Maar in de plaats van naalden worden de handpalmen, de vingers, de duimen, de ellebogen en de voeten gebruikt om hetzelfde resultaat te verkrijgen.

Traditionele Thai massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans.De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is.

Je ledematen worden gestrekt en uitgerekt. Je rug gebogen tot een soepele kromming.Thaise massage harmoniseert het lichaam door blokkades los te maken.

De Thai noemen hun massage vorm met een knipoog Yoga voor luie mensen.Doordat de masseuse de strekking geeft, en je het niet zelf hoeft te doen, kun je echter vanuit een veel diepere meditatieve ontspanning de Yoga oefeningen ondergaan. Hierdoor werken de strekkingen nog beter door. Traditionele Thai massage is geen zacht gewrijf. Om de gewenste effecten te bereiken zal de masseuse behoorlijk veel kracht zetten. Zeker de eerste keer zal dit beslist gevoeld worden.Krachtig, gezond en werkzaam is het absoluut!

 

Bij Sawasdee massage Almere kunt u terecht voor o.a. een Traditionele Thai massage, kruidenstempel massage, sportmassage, rug-schouder-nekmassage en/of voetmassages. 

 

 

Tot ziens bij Sawasdee Massage 

Rujirek

 

Voor de duidelijkheid  hier wordt professionele massage gegeven, dus:

 

GEEN EROTIEK!

 GEEN HAPPY END!

Mijn Certificaten

Rujirek Thapsuthi

bottom of page